Saturday, October 8, 2011

CARMINO SET, MERRYGOLD, CARMINO KRIMCARMINO SET (SABUN DAN KRIM CARMINO)
BEST BUY : RM75 (HARGA PASARAN : RM100++)

Kini sabun carmino complexion digilai wanita kerana sabun carmino complexion ini dapat memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak,dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit.

Selain daripada itu sabun ini juga memutihkan kulit dan melicinkan kulit. Biasanya siapa yang mengamalkan carmino complexion soap (CCS) bersama cream carmino complexion (CCC) akan melihat perubahandalam masa 1-2 minggu sahaja dan kesan yang ketara setelah 3 minggu menggunakan sabun ini.


Oleh itu bagi wanita yang ingin menjaga kulit supaya sentiasa tegang,berseri-seri dan putih menawan.Amalkan sahaja pengguna sabun carmino complexion ini nescaya anda akan kelihatan dan tampil lebih menarik daripada sebelum ini.

Kandungan Carmino Complexion Soap dan Carmino Complexion Creme :~

Kandungan sabung carmine complexion terdiri daripada Marigold ( Calendula) , Mahonia aqui ( Berberis aqui), Echinacea dan Kacang Witch

Bahan cream carmino complexion (CCC) yang 100% dari alam semulajadi bukan sahaja mampu mencerahkan kulit malah mampu membuka pori-pori yang tersumbat dengan khasiat-khasiat semulajadi seperti Vitamin E atau anti-oxidant dari susu kacang almond. Hasil dari kajian almond amat kaya dengan pelbagai mineral seperti potassium, copper and magnesium dan boleh bertindak sebagai “detox”.

Formula CCC adalah gabungan herba dan bunga-bungaan yang tidak dapt disangkal lagi amat berkesan pada kulit sepert i Aloe vera, Mahonia aqui, Cane flower, susu kacang almond (almond milk), minyak wheat germ dan krim yang telus air .

Aloe vera atau sering di gelar “medicinal aloe” merupakan tumbuhan yang cukup popular dan telah diproses untuk kegunaan perubatan dan kosmetik. Aloe vera mempunyai nilai perubatan yang tinggi,telah dikaji dan disahkan boleh menjadi agen untuk mempercepatkan proses penyembuhan , anti-kulat dan anti-bakteria.

Mahonia aqui atau Beberis aqui adalah tumbuhan yang amat terkenal bagi pengamal homeopati , dan terdapat produk yang mengambil nama tumbuham ini iaitu Aquifolium drops dan krim. Kegunaan produk ini ialah untuk jerawat dan juga parut-parut.

Cane flower adalah bunga yang seakan-akan Marigold juga , nilai therapuetiknya juga menyamai Marigold (calendula) iaitu mempunyai nilai anti-oxidant, antiseptic dan lain-lain.

Sandalwood ialah tumbuhan yang mengeluarkan aroma wangi dan sering dijadikan bahan untuk fragrant Sandawood oil ialah minyak yang mempunyai kualiti tinggi untuk mengharumkan pelbagai produk termasuk krim Carmino complexion, selain mendapat manfaat kesihatan aroma yang wangi akan memberi kelegaan kepada mental anda. Sandalwood oil.

Fungsi sabun carmino dan cream carmine ialah ;

- memutihkan dan melicinkan wajah

- mencerahkan anggota badan yang gelap seperti ketiak,alat sulit yang
gelap,celah kelangkang peha,leher dan seluruh badan.

- menambah seri pada wajah serta memperbaiki kulit yang kusam,berlubang dan
kering

- menghilangkan jerawat, serta parut jerawat yang degil dan kronik.

- Menghilangkan jeragat dan parut-parut di wajah serta parut di anggota badan
akibat kemalangan

- menghapus blackhead dan whitehead dan memudarkan parut-parut lama

Cara2 penggunaan :~

Cuci muka dengan air suam bersama-sama sabun Merrygold atau sabun Carmino Complexion. Sapu krim ke muka dengan cara putaran dan biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.


Offer Price : RM35.00

Produk ini merupakan sabun berkualiti tinggi yang diperbuat dari dasar sayuran sabun bersama-sama dengan pelembab dan pelembab yang akan membantu menjaga kelembaban kulit dan segar. Carmino sabun kulit membantu untuk membersihkan kulit dalam memperbaiki warna dan tekstur kulit. Ini membantu menghilangkan tompok, jerawat dan masalah kulit lain.


Fungsi :~

Memutihkan kulit yang gelap seperti dibawah ketiak,dicelah kelengkang dan ditempat-tempat sulit.


Kandungan :~

Marigold (calendula), Mahonia Aqui (Berberis Aqui), Echinacea dan Witch Hazel bersama-sama dengan ekstrak minyak cendana. Untuk hasil yang terbaik digunakan dalam kombinasi dengan kulit Carmino Cream. Sapukan krim selepas membersihkan kulit dengan sabun kulit Carmino.


Merry Gold Soap

Harga : RM35.00 (Set Price : RM85.00 ~ termasuk Merry Gold Soap dan Carmino Complexion Cream).

Sabun Pencuci Muka – Amat berkesan bagi mengawal jerawat. Menghilangkan jeragat, muka yang berminyak, melembabkan kulit muka dan menghilangkan parut. Pakej bersama Carmino Cream amat berkesan dan dengan pantas menghilangkan parut.Offer Price : RM 55.00

Khasiat :

1) Mencerahkan kulit.

2) Menghapus jerawat dan menjadikan muka yang kusam kembali bertenaga didalam tempoh 1 bulan.

3) Carmino Complexion Cream dan Carmino Complexion soap pula Berjaya mencerahkan kulit, menghapuskan jerawat, menghapus white dan blackhead didalam masa 3 minggu.
Offer Price : RM 55.00

Carmino krim calendula Penyembuhan mengandungi calendula tak ternilai juga dikenali sebagai Marigold. Ramuan ubat ini juga dikenali sebagai PENYEMBUH LUKA mempunyai aset penyembuhan luka yang sangat baik. Krim membantu dalam percepatan pemulihan dari luka kecil, bekas luka, luka bakar, luka, dll

Dapat digunakan sebagai krim antiseptik umumnya dan melukai rumah tangga. Krim mengelakkan generasi nanah, dll dan membersihkan luka secara cekap. Kami adalah salah satu Pengeluar terkemuka dan Pengeksport calendula Penyembuhan Cream dari India.

Cara Penggunaan :~

Cuci luka dengan air bersih segar. Sapukan krim lembut di bahagian yang sakit. Krim harus digunakan hanya luaran.

Isi:
Calendula (Marigold) & Minyak benih gandum

Packing: 25g.


BERIKUT ADALAH ANTARA TESTIMONI PENGGUNA :~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...