Sunday, October 9, 2011

D HERBS DIAMOND FOUNDATION
D HERBS DIAMOND FOUNDATION
BEST BUY : RM 49.00 (HARGA PASARAN : RM 59.90)


Keajaiban Diamond Foundation yang mengandungi biji anggur dan kolagen mampu mengubah wajah anda dalam masa 1minit untuk kelihatan 10 tahun lebih muda... ianya memang terbukti berkesan dapatkan segera untuk wajah berseri hari ini juga!!!


  • Diamond Foundation adalah bedak asas yang mengandungi SPF 35 & minyak biji anggur yang bertindak sebagai anti-oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakan kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengandungi vitamin E untuk membantu menutup parut jerawat, jeragat & kedutan wajah
  • Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang
  • Sesuai juga sebagai alas bedak & krim siang
  • Boleh digunakan oleh wanita & lelaki
  • Sesuai Untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal
  • Ianya kalis air dan boleh bertahan maksimum selama 12 jam
  • Simpan ditempat bersuhu bilik (30'-35'C)
ANTARA TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA :~
( Ziha -012-9882763 )
" Memakai krim adalah amalan harian saya apabila ingin keluar rumah mahupun ke tempat kerja. Namun ia tidak dapat menutup parut jeragat dan jerawat yang ada di wajah saya. Saya juga pernah menggunakan foundation dari jenama yang lain di atas nasihat kawan-kawan. Namun kulit saya menjadi tidak sekata dan bertompok-tompok kerana foundation tersebut cair. Setelah kawan saya memperkenalkan produk ini kepada saya, saya sangat berpuas hati kerana ianya tidak cair dan bertompok-tompok. Wajah saya juga kelihatan berseri dan sekata. Apa yang saya suka tentang produk Diamond Foundation ini adalah; wajah dan solekan saya kelihatan natural selepas memakainya.

Pn Aziah - P.Pinang
Kerana faktor umur dan keturunan, wajah saya berkedut dan berjeragat..saya sudah jemu mencuba berbagai produk kerana tidak berkesan, malah wajah saya bertambah teruk!! Setelah mencuba Diamond Foundation ternyata ianya berkesan!! sehinggakan ramai yang menyangka saya melakukan suntikan botox..

Pn Syarifah - 012-3995444
Akibat produk penglupasan saya mengalami masalah jeragat, tompok hitam yang teruk!! ini menyebabkan saya tidak yakin pada diri sendiri. Setelah mencuba Diamond Foundation wajah saya kelihatan gebu, dan bertambah cerah.

Diana - 017-3108313
Saya telah mencuba berbagai foundation yg berjenama dan mahal, saya tertarik untuk mencuba Diamond Foundation kerana harganya murah berbanding produk lain.. ternyata ia bukan sekadar gimik tetapi memang terbukti berkesan dgn sekali sapuan wajah akan berubah serta-merta...percayalah!! anda patut mencubanya.


SEBELUM
SELEPASSEBELUMSELEPAS
SEBELUMSELEPASSEBELUMSELEPAS

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...