Saturday, October 8, 2011

FELISA KOSMETIKBEST BUY : RM 23.00 ( kecil ) ( HARGA PASARAN : RM 25.00 )

Black Soap ( 60gm ~ kecil )

BLACK SOAP

Dibuat khusus daripada ekstrak tebu. Amat sesuai untuk semua jenis kulit muka. Memberi kesan pembersihan secara mendalam serta membantu menanggalkan sel-sel kulit mati. Jika digunakan selalu boleh mencerahkan kulit anda dan sebagai agen pengelupasan kulit. Disyorkan sebagai pencuci muka sahaja.

Cara Penggunaan:
Bersihkan muka dengan Black Soap, kemudian bilas dengan air yang bersih. Ulangi sehingga 3 kali.


BEST BUY : RM 40.00 ( HARGA PASARAN : RM 45.00 )

Opaque Soap ( 125gm )

OPAQUE SOAP

Diperkaya dari ekstrak buah papaya (betik), tawas dan biosulfur yang mampu merawat jerawat, bintik-bintik hitam (black head) dan bintik putih (white head). Penggunaan kerap boleh menanggalkan kesan parut dan mencerahkan kulit. Disyorkan untuk penggunaan badan dan muka. Sesuai untuk kulit yang terlalu berminyak, dapat membersihkan kulit wajah secara mendalam dengan mengeluarkan segala kekotoran.

Cara Penggunaan:
Bersihkan muka dengan Opaque Soap, kemudian bilas dengan air bersih. Ulangi hingga 3 kali.


BEST BUY : RM 40.00 ( HARGA PASARAN : RM 45.00 )

SF Lotion ( 60 ml )

SF LOTION

Ia telah dirumus dengan kandungan AHA. Ia mengembalikan kesegaran kulit muka sambil membersihkan secara mendalam. Lotion ini juga berfungsi mengecutkan jerawat, merawat jeragat, menghilangkan bintik-bintik hitam serta mengecilkan liang pori-pori muka. Ia menjadikan kulit muka cerah dan segar sepanjang hari. Amat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan:
Tuangkan beberapa titik SF Lotion ke tisu muka yang bersih dan sapukan ke wajah dengan rata.


BEST BUY : RM 52.00 ( HARGA PASARAN : RM 58.00 )

Renewal Cream ( 15 gm )

Krim ini adalah alternatif kepada produk pengelupasan. Bagi anda yang tidak mahu melakukan pengelupasan, boleh menggunakan krim ini pada malam hari selepas penggunaan penyegar iaitu SF Lotion atau Facial Toner Batacarotrene.

Cara Penggunaan:
Elakkan daripada terdedah kepada cahaya matahari. Ia sesuai digunakan pada waktu malam.

BEST BUY : RM 26.00 (HARGA PASARAN : RM 30.00 )

A Foundation ( 15gm )

Foundation berubat sesuai untuk lelaki dan wanita menjadikan kulit lebih cerah, menghindarkan bintik-bintik hitam, jeragat dan mengeringkan jerawat. Sesuai untuk kulit berminyak dan sensitif untuk digunakan siang dan malam. A Foundation diperkaya dengan sunflower oil dan amat sesuai untuk kulit cerah.

Cara Penggunaan:
Sapukan A Foundation ke seluruh wajah dengan rata pada waktu siang dan malam.BEST BUY : RM 26.00 (HARGA PASARAN : RM 30.00 )

B Foundation

Foundation berubat sesuai untuk lelaki dan wanita menjadikan kulit cerah, menghindarkan bintik-bintik hitam, jeragat dan mengeringkan jerawat. Sesuai untuk kulit berminyak dan sensitif yang digunakan siang dan malam. 'B' Foundation untuk kulit sawo matang.

Cara Penggunaan:
Sapukan foundation ke seluruh wajah dengan rata pada waktu siang dan malam.

BEST BUY : RM 44.00 (HARGA PASARAN : RM 50.00 )

Sunblock Beta-Carotene

Satu formula yang menggabungkan pati minyak lobak merah, biosulfur dan minyak Avocado. Mengandungi bahan anti oksigen yang dapat membantu kulit daripada tindak balas oksigen. Ia berfungsi sebagai pelindung cahaya matahari (SPF-15) dan agen pelembab disamping mencerahkan kulit muka serta melembutkannya. Kaya dengan pelembab dan juga dapat menghindarkan serta menghindarkan jerawat dan bintik-bintik hitam. Kulit akan kelihatan muda remaja. Amat sesuai untuk kulit yang matang. Tidak sesuai untuk kulit yang berminyak.

Cara Penggunaan:

Sapukan Sunblock Betacarotene ke seluruh wajah dengan rata. Ianya sesuai dipakai pada waktu siang sahaja.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

4 comments:

  1. Ada jual lagi tak produk felisa ni? Ws 0126010226 pls kalau masih jual.

    ReplyDelete
  2. Ada jual lagi tak produk felisa ni? Ws 0126010226 pls kalau masih jual.

    ReplyDelete
  3. Salam sis boleh whatsapp sy ? sbb nak beli felisa ni 0173997619

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...