Tuesday, October 11, 2011

PENCUCI WANITA SIREH EMAS
PENCUCI WANITA SIREH EMAS ~ 100 GM
BEST BUY : RM16.50 (HARGA PASARAN : RM19.90 )


Pencuci berasaskan herba untuk wanita dimana ia bertindak membantu menstabil pH wanita. Diformulasi secara tradisional berasaskan astrigen ekstrak herba sirih dan diadun dengan manjakani, pati sari bunga dan antiseptik.

Diformulasi secara tradisional berasaskan astrigen ekstrak herba sirih dan diadun dengan manjakani, pati sari bunga dan antiseptik untuk membantu mengurangkan keputihan, bau, pembiakan fungus disamping membantu menguatkan oto dan perjalanan darah. Ia memberi keselesaan dan kesegaran yang panjang disamping meningkatkan keyakinan, agar lelaki lebih menghargai wanita.

Cucian untuk membersih, merawat, memelihara dan menyegarkan mahkota wanita. Ia bertindak menstabilkan PH wanita. Diformulasi secara tradisional berasaskan astrigen ekstrak herba sirih dan diadun dengan manjakani, pati sari bunga dan antiseptik untuk menghalang keputihan, bau bakteria, fungus disamping menguatkan otot dan memperbaiki perjalanan perdaran darah. Memberi kesegaran yang panjang, keyakinan dan menyerlahkan keanggunan seorang wanita. Ia lebih pekat dengan haruman bunga segar formula asli dan ternyata memberi kesan hebat yang selama ini menjadi rahsia penjagaan kecantikan puteri di zaman silam agar lelaki lebih menghargai wanita.


Kelebihan Warisan Puteri (feminine hygine):~

  • Menghalang keputihan
  • Menghalang bau bakteria dan fungus
  • Menguatkan otot
  • Memperbaiki perjalanan perdaran darah
  • Memberi kesegaran yang panjang
  • Memberi rasa keyakinan
  • Menyerlahkan keanggunan seorang wanita


Keistimewaan kenapa anda mesti memiliki?

Harum pati sari bunga, terasa segar dan dingin selepas mencuci,
Pekat, jimat untuk nilai wang anda.

Manjakani, menguatkan kembali otot dan keyakinan serta keanggunan wanita.

Ekstrak sireh, memperbaiki perjalanan darah & menjadi..

Rahsia penjagaan kecantikan puteri di zaman silam.

Sejak sekian lama, sireh dijadikan pembersih mahkota wanita kerana percaya salah satu cara untuk menaikkan seri wajah ialah dengan menggunakan daun sirih. Kini cara yang lebih mudah sireh telah diekstrakkan sesuai dengan cara hidup masa kini.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...