Monday, October 10, 2011

PYNBARK COLLAGEN 5 DALAM 1
BEST BUY : RM 25.00 (HARGA PASARAN : RM 29.90 )

PYNBARK COLLAGEN 5 in 1

20gm x 8 sachet

MILIKILAH...

•WAJAH HALUS CANTIK...
•KULIT PUTIH GEBU...
•PINGGUL YANG CANTIK
•DADA YANG MONTOK
•BADAN YANG SIHAT
•KEINTIMAN YANG RAPAT DAN HEBAT....


PYNBARK KOLAGEN 5 DALAM 1 penjagaan lengkap seorang wanita. Dari hujung rambut hingga hujung kaki.


Anti oksida BERGANDA di dalam PYNBARK KOLAGEN 5 DLM 1 telah merealisasikan impian ramai wanita yang pentingkan kecantikan dan kesihatan.... Kita tidak boleh mengelak dari tua tetapi boleh memperlahankannya...jangan tua sebelum waktunya...


bacalah apa kata mereka tentang PYNBARK...


SEBELUM ITU SILA BACA MAKLUMAT LENGKAP TENTANG PRODUK INI....


PYNBARK KOLAGEN 5 DALAM 1........

Langkah Awal Untuk Kulit Cantik. Kecantikan dan kosmetik adalah penting bagi setiap wanita. Menutupi wajah bernoda dengan lapisan makeup yang tebal hanya akan menambahkan lagi masalah kulit wajah anda. Wajah yang cantik bermula dari dalaman. Kolagen mula berkurangan dari usia 25 tahun dan mulai usia 30an kadar asid amino yang membentuk kolagen mengalami penurunan yang ketara. Peningkatan usia, sinaran matahari, stress, gaya hidup yang tidak sihat dan diet yang tidak seimbang adalah faktor utama yang menyebabkan kulit hilang kekenyalan ,kelembapan, tidak bermaya, berkedut, garis-garis halus, bintik-bintik hitam, kering dan kusam. Anda disyorkan mengambil PYN BARK Sebatian Kolagen 5 dalam 1 sebagai minuman kesihatan.


PYN BARK Kolagen 5 dalam 1 adalah formulasi semulajadi yang bertindak dengan memudakan sel yang mengalami penuaan dalam badan. PYN BARK Kolagen 5 dalam 1 dapat membantu meningkatkan sistem imunisasi badan, mengurangkan keletihan, meransang kesegaran badan, kecantikan kulit dan ia adalah rahsia kesempurnaan wanita dalaman dan luaran.


Formulasi PYN BARK Kolagen 5 dalam 1 yang unik dan lengkap ini membantu memaksimumkan keperluan wanita yang mementingkan kesihatan, ketrampilan dan kecantikan dalaman.


1. PINEBARK @ Pycnogenol
Pertama kali diperkenalkan di Malaysia. Pinebark adalah estrak kulit pokok pine yang diimpot dari Amerika Syarikat. Ia digunakan secara meluas di pasaran kosmetik antarabangsa untuk pencerahan kulit. Anti oksida yang didapati dari ekstrak pinebark adalah Oligomeric Proaantocyandins atau OPCs. Ekstrak Pinebark atau OPC telah dikaji oleh penyelidik dari Perancis dan diakui selamat dan berkesan. Ia disyorkan untuk memperbaiki kemusnahan yang disebabkan oleh radikal bebas yang menyumbangkan kepada proses penuaan. Kulit bertambah anjal dan cerah.


2. KOLAGEN
Kolagen merupakan protein semulajadi berasaskan ikan yang diproses di kilang terkemuka di Perancis. Telah disahkan HALAL oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia. Ia membantu mengurangkan kesan-kesan penuaan dan kedutan hasil dari peningkatan umur dan pendedahan kepada alam sekitar , meningkatkan keserian dan kegebuan kulit.


3. PUERARIA MIRIFICA
Pueraria Mirifica adalah sejenis herba yang telah diiktiraf dunia melalui kajian saintifik mengandungi hormon tumbuhan tertinggi yang disebut phytoestrogen. Phytoestrogen mempunyai fungsi yang sama dengan hormon badan wanita iaitu astrogen.
Astrogen adalah nadi pembentukan tubuh menarik dan melancarkan system dalaman reproduktif wanita. Setiap wanita perlu memastikan tubuh mereka sentiasa mempunyai kadar estrogen yang mencukupi dan seimbang.Antara keistimewaan Pueraria mirifica adalah menganjal dan menegangkan payudara dan pinggul. Meningkatkan ghairah seksual wanita, awet muda , melambatkan proses menopause, menstabilkan hormon dan merapatkan keintiman.


4. VITAMIN C
Vitamin C di dalam pinebark collagen membekalkan zat-zat mineral yang membantu meningkatkan system imunnisasi badan, mencerah dan mengimbangi tona warna kulit yang tidak sekata.


5. SOY PROTEIN /KOKO
Soy protein adalah ekstrak kacang soya yang kaya dengan sumber protein.
Serbuk koko digunakan sebagai pilihan kepada pengguna. Rasanya lazat dan berzat.


PYN BARK kolagen 5 dalam I memberi segala yang diinginkan oleh wanita. Wajah yang muda, cantik , berseri dan cerah akan kelihatan ketara selepas pengambilan PYN BARK dalam tempoh yang singkat. Bukan itu sahaja kelebihannya….ia merangkumi kecantikan total wanita dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Hebat di dalam Muda di luar. Itulah rahsia kesempurnaan dan kehebatan wanita. Belailah diri anda.

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN PYNBARK:

Selepas mengambil PYN BARK suami saya sering memuji saya dan bertanya apa yang sayang makan ...dalaman terasa lain sangat...barulah saya yakin bahawa PYN BARK bukan hanya untuk luaran tapi keintiman juga hebat .. Syarifah Ashraf Umur 50an


Saya teruja untuk mencuba PYN BARK kerana ia mengandungi segala yang diperlukan oleh setiap wanita.Kulit bertambah halus, lembap dan pori-pori semakin mengecil..Ramai yang menegur perubahan saya. Malahan kulit saya saya semakin cerah . Dr. Siti Mariam Khalidon. umur 40an


Pada mulanya saya agak keberatan untuk memasarkan PYNBARK kerana ia masih baru di Malaysia walaupun dah famous di US...tetapi setelah saya mencuba selama 2 minggu saya melihat perubahan pada diri saya kulit semakin halus dan putih berseri. Badan pun terasa ringan dan sihat. Ramai pelanggan saya bertanya tentang perubahan saya dan saya mengesyorkan mereka menggunakan PYNBARK ,,,,alhamdullillah mereka berpuashati dan mengesyorkan pada kawan-kawan yang lain. Anis , Anis Beauty Salon, Pertama Kompleks KL. umur 30an


Walaupun umur saya masih muda saya mempunyai masalah kedutan di bawah mata saya. Saya disyorkan oleh seorang kawan supaya mengambil PYNBARK Kolagen 5 dalam 1. Setelah 2 minggu mengambil PYNBARK saya dapati garis-garis halus di bawah mata berkurangan, kulit menjadi lembab dan cerah. Begitu juga dengan rekahan di tumit kaki semakin pulih. Furyna, SPA Que, Ipoh. umur 20an


NILAI RUJUKAN NUTRIEN [NRN] / NUTRITION INFORMATION

Saiz hidangan [serving size] : 20 g
Setiap 100g/per 100g Setiap hidangan 20g

Tenaga [energy] 1756 kj 351 kj416 kcal 83.2kcal
Karbohidrat [Carbohydrate] 69.7 g 13.9 g
Protein [Protein] 16.6 g 3.3 g
Lemak [Fat] 7.8 g 1.6 g
Vitamin C[Vitamin C] 5.0 g 1.0 g

AWAS.....


SIAPA YANG TIDAK BOLEH MENGAMBIL PYNBARK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


•LELAKI........
•WANITA MENGANDUNG .....
•WANITA YANG MENYUSUKAN BAYI LELAKI......
•WANITA YANG MENGHIDAPI KANSER & KETUMBUHAN.........


Cara Pengambilan:

Bancuh 1 pek pynbark dengan segelas air suam. Minum sebelum tidor. Pastikan anda minum 8 gelas air sehari. Untuk kesan maksimum minum 2 kali sehari.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...