Sunday, October 9, 2011

D'APPLE FIBRE D'MASHA

BEST BUY : RM63.OO / PASARAN : RM69.9O

D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat.

Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit.

Produk kami hasil penyelidikan yang terbukti dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan sembelit tidak kira lelaki mahupun wanita.
Produk Dia.. D'Masha D'Apple Fiber
D'Apple Fiber (Collagen + Stemcell) perut kempis tidak menggelebeh dengan formula unik semulajadi D'Apple Fiber kaya dengan serat.

Disyorkan kepada sesiapa yang menghadapi masalah perut buncit, sembelit, terlebih berat badan dan nafas berbau. Pengambilan yang teratur, satu paket selepas makan malam akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit.

Cara Penggunaan D'Apple Fiber: Bancuh dan goncang/kacau dengan air sejuk biasa dan diminum selepas makan.

Kesan setelah pengambilan D’Apple fiber... Selepas 1-5 hari...
1.Sewaktu pembuangan najis banyak(mungkin berbau busuk dan bewarna hitam)
2.Pembuangan lebih dari sekali (2 atau 3kali)
3.Kerap kali terkentut mengeluarkan angin-Masalah sembelit bertambah baik
Selepas 15 hari...
1.Toksik semakin berkurangan
2.Lemak yang tak diperlukan semakin terbuang
3.Perut semakin kurang buncit dan badan semakin langsing.


BERIKUT ADALAH DI ANTARA TESTIMONI PENGGUNA :~

Nisa berusia 41 tahun,gelisah kerana mengalami masalah perut buncit. Walaupun dia bukan daripada kalangan wanita yang bertubuh gemuk, tapi masalah perut buncit membuatkan Nisa rasa tidak selesa dan kurang menarik.

Bagi menutup perut yang buncit, Nisa memakai pakaian yang longgar. Sehingga bertemu dengan produk D'Apple Fiber yang membantu mengatasi masalah Nisa. Semakin hari lemak semakin hilang dan perut nisa yang buncit semakin susut.

Pada awal pengambilan produk ini, Nisa tahu yang perut buncit bukan mudah menjadi kempis dalam sekelip mata. Tetapi tidak salah jika mencuba dan beliau mengambil D'Apple Fiber selepas makan malam yang dibancuh dengan segelas air sejuk biasa(atau shake).

Esoknya saya melalui pembuangan yang lawas. Setiap kali makan makanan yang berlemak pasti akan diserap buang oleh serat D'Apple Fiber. Malahan campuran bahan kolagen yang ada membuatkan kulit badan tidak berkedut dan menggelebeh lembik selepas perut kempis.

"Kulit wajah dan badan pula sentiasa lembap dan badan saya tidak berasa cepat letih.Kandungan Apple Stemcell di dalamnya pula memperbaiki sel kulit" ujar Nisa yang gembira dengan penampilan barunya.
APA KATA DUTA : ADILA

Sebagai seorang artis, dengan usia saya yang masih muda (25 tahun) saya perlu menjaga penampilan selain muka, ianya adalah tubuh badan. Perut adalah yang paling utama yang saya berikan perhatian. BUNCIT.

Itulah yang paling saya bimbang.Untuk menjaga dan mengekalkan perut saya daripada masalah buncit, saya perlu jaga dan beri perhatian daripada sekarang. Pengambilan satu sachet selepas makan malam pasti saya akan melalui pembuangan dikeesokkan harinya (lemak, minyak dan kolestrol yang tidak diperlukan terbuang). Manakala kolagen yang terkandung didalamnya membuatkan kulit di bahagian perut atau seluruh badan halus dan anjal. Dengan kandungan kolagen ini juga, ia memberikan tenaga kepada saya sepanjang hari.

Perut kempis... badan langsing... dan kulit saya pun bertambah cantik bersama Fiber Kolagen dan Apple Stem Cell. Mulakan penjagaan dari sekarang sebelum lemak terkumpul yang mengakibatkan BUNCIT
Siti - Selepas kelahiran kedua,saya mengalami masalah perut buncit, Ianya membuatkan saya tidak selesa. Kini setelah pengambilan D'Apple Fiber pembuangan saya semakin lancar yang mana lemak yang lama dan baru diserap oleh D'Apple Fiber. Pembuangan lemak minyak dan kolestrol dibuang sewaktu pembuangan air besar yang lawas. Saya membuang lebih pada sekali.Kini perut saya semakin kempis dan ramping. Saya boleh mengayakan pelbagai fesyen baju yang berfesyen.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...